mus.jpg

Nettkurs

I vårt nettkurs kombinerer vi den digitale bokpakka og oppgavekurset og tilbyr forelesninger via Internett og elektronisk oppgaveinnlevering med evaluering. 

Dette er et kurs som passer for deg som foretrekker noe undervisning og trenger noe struktur, i tillegg til selvstudium .

Kurset inkluderer ei digital bokpakke med tilgang til en digital læringsplattform hvor du finner fagbøker, utdypende litteratur, øvingsoppgaver, løsningsforslag med med. I tillegg har du løpende kontakt med en fagansvarlig på Norsk Treteknisk Institutt. Kurset krever at du møter opp til nettforelesninger og sender inn oppgavebesvarelser elektronisk. Det er omtrent 4 ukers mellomrom mellom nettforelesningene og innleveringsfrister for besvarte øvingsoppgaver. I alt skal du levere 6 oppgaver. 

Du trenger tilgang til PC med et skriveprogram, fortrinnsvis Microsoft Word. Det er anbefalt å disponere headset og mikrofon. Det er lagt opp til at du skal bruke 10 måneder på å gjennomføre kurset. Dersom du trenger lenger tid på å fullføre, vil tid utover ordinær tid regnes som selvstudium.

Det er mulig å melde seg på nettkurset to ganger årlig.


Det er nå mulig å melde seg på et kurs med oppstart i 2018. KLIKK HER for påmelding!


Nettkursets pris vil varierer med deltakere. Det er maksimalt plass til 8 deltakere per kurs. Alle priser er per deltaker.

Pris per deltaker (ved 8 deltakere): kr. 30.825,-

Medlemspris per deltaker (ved 8 deltakere) kr. 25.665,-