wcte ii.png

Påmelding til World Conference on Timber Engineering 2023 er åpen

I år holdes World Conference on Timber Engineering (WCTE) for første gang i Norge, og som vertsnasjon har vi gleden av å invitere alle vitenskapspersoner, akademikere, forskere, næringslivsdelegater og studenter fra hele verden.

WCTE holdes i Oslo 19.–22. juni 2023. Nå er påmeldingen til konferansen åpnet, med «early bird» priser fram til 15. februar.

Klikk her for å melde deg på.

Om WCTE
Konferansen holdes annethvert år, og dette vil være første gang i historien at Norge er vertskap for arrangementet. WCTE er en utmerket plattform for diskusjoner om de siste fremskrittene innen bruk av tre i konstruksjoner. Hovedtemaene for WCTE 2023 er materialer og innovative produkter, bærekraft og miljøpåvirkning, tre i konstruksjoner, trearkitektur og implementering av trebruk i byggeriet.

Den første hovedtaleren for WCTE 2023 har blitt kunngjort: Prof. Dr. Andrea Frangi, som er professor for trekonstruksjoner ved Institutt for konstruksjonsteknikk ved ETH Zürich siden 2010. Han jobber hovedsakelig med trekonstruksjoner og brannsikring.

Les mer om WCTE her.

Kontaktperson