41245.jpg

Vil du bidra til å sikre kvaliteten i norsk treindustri?

Ønsker du å sørge for god kvalitet i norsk treindustri? Vi søker en strukturert, selvgående og imøtekommende rådgiver som trives med å holde flere baller i luften samtidig!

Din evne til å etablere sterke kunderelasjoner vil være avgjørende, og som en sentral aktør i arbeidet vil dine faglige vurderinger være en nøkkel til suksess.

Treteknisk leverer en rekke kvalitetsrevisjonstjenester til norsk treindustri, og nå trenger vi flere hender til denne virksomheten.

Om stillingen

I denne stillingen er det i første omgang gjennomgang av bedrifter mht. brannrisiko som er hovedoppgaven.

Andre oppgaver vil være å gjennomgå bedriftenes sporbarhetssystemer for å sikre at tømmer og trelast stammer fra bærekraftig drevet skogbruk som tilfredsstiller kravene i PEFC-standarden, samt å foreta sertifisering og revisjoner av produkter og produksjonsprosesser innen trebearbeidende industri.

Hva skal til for å lykkes?

Vi søker deg som har utdanning innen verdikjeden skog- og treindustri, eller har jobbet i treindustriell virksomhet noen år.

Du bør like å reise og å være ute på bedrifter i norsk treindustri og møte mange ulike mennesker og industribedrifter. Du bør være nøyaktig og selvstendig og kunne uttrykke deg godt skriftlig i rapporter fra ulike revisjonsbesøk.

For å lykkes i denne stillingen, mener vi du bør være strukturert, selvgående og imøtekommende. Ettersom du er mye ute hos kunden, er evnen til å skape relasjoner og det å være trygg i egne faglige vurderinger, egenskaper som vil gjøre at du lykkes i denne stillingen.

I tillegg må du regne med en del reisevirksomhet, og det er dermed viktig at du også er punktlig og presis. I denne stillingen forventes det at du kommuniserer flytende på norsk, både i skriftlig og muntlig form.

Hva vi kan tilby deg!

Vi kan tilby deg flotte kontorer på Blindern, omringet av dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø. Videre vil vi kunne tilby:

  • Fleksibel hjemmekontor-ordning
  • Konkurransedyktig betingelser
  • Gunstig pensjonsordning og en rekke andre fordeler for våre medarbeidere

 

Kontaktperson