metz_f_-_centre_pompidou_-_auc39fenansicht.jpg

Den nasjonale konferansen for trearkitektur

Velkommen til den 6. nasjonale konferansen for trearkitektur den 14. november 2018! Konferansen gjennomføres på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO). Den har blitt det nasjonale møtestedet for alle som er opptatt av fremragende norske trearkitektur. Hovedtemaene under årets konferanse er samarbeidet mellom arkitekt og ingeniør og utfordringer med brann i store konstruksjoner i tre.

Fra programmet 2018
Dialog mellom arkitekt og ingeniør

I løpet av konferansen setter vi fokus på det faglige nære samarbeidet mellom arkitekt og ingeniør når det utvikles større, avanserte konstruksjoner i tre. Vi har invitert sivilingeniør Hermann Blumer (Creation Holz) og arkitekt Reinhard Kropf (Helen & Hard) til samtaler omkring fremragende arkitektur de har skapt sammen. I tillegg vil både Blumer og Kropf presentere highlight fra deres byggeprosjekter.

Ingeniør Hermann Blumer har sammen med en rekke arkitekter skapt noe av den mest spektakulære trearkitekturen i verden. Helen & Hard er en internasjonal prisbelønnet, norsk arkitekturbedrift.

Åpen post
Vi inviterer en inspirerende arkitekt fra utlandet som har gjennomført større prosjekter, som både kan inspirere deltakerne og gå inn i samtalen med ingeniørene og salen omkring større konstruksjoner og brann.

Brannrisiko og brannsikkerhet for høye trekonstruksjoner
Dr. ing. og professor II Nils E. Forsén i Multiconsult og AHO vil innlede til en dialog med salen omkring  utfordringer byggenæringen står overfor mht brannsikkerhet og bruk av tre i større konstruksjoner.

Fremragende studentprosjekter i tre
Tradisjonen tro ønsker vi at studenter fra AHO, NTNU, BAS og NMBU presenterer fremragende studentprosjekter i tre.

Tid: Onsdag 14. november 2018.

Sted: Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).

Påmeldingen for 2018
Meld deg på her

Bli oppdatert på Facebook og Twitter
Følg med på FacebookFølg med på Twitter

Målgruppe
Konferansen retter seg mot aktører i hele verdikjeden som har grenseflate mot bruk av tre i arkitektonisk sammenheng, det være seg arkitekter, rådgivere, utførende, byggherrer, eiendomsutviklere, ulike aktører i skognæringen, studenter, forskningsmiljøer og nasjonale og lokale myndigheter. På de fire foregående konferansene har det vært overvekt av arkitekter og byggherrer som har deltatt. Les mer om den nasjonale konferansen for trearkitektur.

Bli konferansepartner
Ved å bli konferansepartner får du unik mulighet til å synliggjøre din bedrift ekstra overfor bedrifter og byggherrer som er opptatt opptatt av tre brukt i bygg.  Les mer her

Om tidligere konferanser 
Den nasjonale konferansen for trearkitektur har vært arrangert tre ganger på rad, med utdeling av treprisen. Les mer om konferansene 2013, 20142015 20162017 ved å klikke på årstallene. Du kan også laste ned presentasjonene fra disse konferansene.

Ønsker du mer informasjon om konferansen:
Knut Werner Lindeberg Alsén
Prosjektleder for konferansen
Mobil: +47 488 93 172
E-post: knut@trearkitektur.no