2022.12.15 TTF julemøte 2022 - fra YK bilde 1.jpg

Endelig julemøte i Treindustriens Tekniske Forening (TTF) igjen!

Torsdag 15. desember kunne det endelig avholdes fysisk julemøte for medlemmene i TTF, for første gang siden 2019.

Julemøtet ble, tradisjonen tro, holdt på Olavsgaard, hvor listen over foredragsholdere og temaer var utfyllende og variert, og stemningen blant de fremmøtte var munter og god. 

Antall påmeldte på selve dagen var 106 personer, som er i toppsjiktet av deltakerantall for TTFs julemøte. Det viser at mange satt pris på muligheten til å treffe bekjente igjen og få nye faglige impulser.

TTF-leder Ylva Kleiven fra Moelven Timber ønsket velkommen og tok dagens gruppebilde med hele gjengen, og sekretær i TTF, Audun Øvrum fra Treteknisk, var konferansier og introduserte innleggene. 

alt

Først ut var Jonas Jadling fra Jadling Verksamhetsutveckling som snakket om viktigheten av HMS som virkemiddel i forbedringsarbeid, etterfulgt av Olav Bergene Holm jr. fra Bergene Holm AS som ga en status for BIOZIN-prosjektet. 

Deretter fulgte et engasjerende innlegg om hva som skjer i markedet av Øystein Holten fra InnTre Kjeldstad og Hans Geir Syversen fra Moelven Wood. Audun holdt en liten paneldebatt med dem på noen aktuelle spørsmål, og så kjørte vi en liten uformell meningsmåling blant publikum om når de tror markedet vil snu. 

alt
73 personer svarte, med en overvekt på 36 % som gjettet på juni/juli 2023:

alt
Klikk på bildet for å se det større.


Etter en liten pause fortsatte programmet med nytt fra TTFs svenske broderforening STTF ved Thomas Ivarsson fra Svenskt Trätekniskt Forum, etterfulgt av Knut Moe fra BoligPartner Trehusene som fortalte om utvikling av konseptet deres for leilighetsbygg i tre.

Jo Håvard Gjedrem fra Moelven Våler tok oss gjennom erfaringene med bruk av røntgenramme på tømmersortering, før Audun fortalte siste nytt fra Treteknisk. 

Etter en bedre lunsj med julemat fortsatte Jørn Nørstelien fra G3 Gausdal Treindustrier med historisk fortelling om reisen G3 Gausdal har hatt fra 2010 og fram til dagens konsern. I et videoinnlegg fortalte Knut Amund Skatvedt fra Treteknisk om opplæringsprogrammet for fagbrev i limtre- og trelastproduksjon.

Til sist ble neste års aktiviteter i TTF kort presentert og for 2023 er følgende datoer satt:

  • 7.–8. mars 2023: Kurs i høvling og verktøy med Treteknisk og Treindustriens Tekniske Forening (TTF), G3 Gran Tre/Lygnasæter
  • 11. mai 2023: Generalforsamling med faginnlegg og bedriftsbesøk med Treindustriens Tekniske Forening (TTF)
  • 11.–12. september 2023: Høstutferd med Treindustriens Tekniske Forening (TTF)
  • 14. desember 2023: Julemøte med Treindustriens Tekniske Forening (TTF)

Vi takker for oppmøtet og interessen, og ønsker alle medlemmer i TTF en riktig god jul og et godt nytt år!

alt
Her ligger invitasjonen med informasjon om programmet.

Kontaktperson