Växjö 1.jpg

Nordic Network for Tall Wood Buildings

Invitasjon til studietur til Trästaden Växjö
 

Tid:                    14. november 2019 12:00 - 15. november 2019 11:30

Sted:                Växjö – adresse kommer senere

Nordic Network for Tall Wood Buildings inviterer til studietur til Växjö. Johan Thorsell fra Växjö kommune vil torsdag guide oss rundt i Trästaden Växjö og fortelle om hvordan Växjö har blitt et utstillingsvindu for bruk av tre i fleretasjes bygg. Fredag vil vi treffe nøkkelpersoner fra FoU-miljøet ved Linné Universitet i Växjö, som i stor grad har medvirket til å muliggjøre «Trästaden Växjö».

Les mer om Trästaden Växjö her

Nordic Network for Tall Wood Buildings er et nettverk initiert av Dansk Teknologisk Institutt, RISE og Treteknisk med henblikk på å samle alle gode krefter med en felles interesse om å fremme høye trebygninger i Norden.

Nettverket skal identifisere markedsmuligheter for - og utfordringer med -  større trebygninger gjennom kunnskapsoverføring mellom interessentene, for eksempel med arrangementer som denne studieturen.

Nettverket omfatter forskere, produsenter, byggherrer, entreprenører, arkitekter med flere, med et ønske om å inkludere hele verdikjeden.
 

Program

Torsdag 14. november 2019:

12:00  Fleretasjes bygg i Växjö. En omvisning med Johan Thorsell

16:00  Nettverk og bokutgivelse: «Evidensbaserad stadsutveckling»

Fredag 15. november 2019:

09:00   Møt forskere ved Linné Universitet. Professor Thomas Bader og Marie Johansson

11:00   Nordic Network for Tall Wood Buildings – Spørreundersøkelser

11:30   Avslutning

Påmelding her 

 

Praktisk informasjon

Deltakere ordner selv reise til/fra Växjö, samt overnatting i Växjö.
Det er et begrenset antall plasser tilgjengelig for dette arrangementet. Vennligst gi beskjed hvis du likevel ikke kan delta etter å ha meldt deg på. Det vil være et "no show"-gebyr på 500 DKK. Påmeldingsfrist er 13. oktober.

Ønsker du å bli medlem av nettverket (det er gratis!), kan du melde deg inn gjennom påmeldingslenken til studieturen eller følge den direkte lenken her.

alt